Internet of Things (IoT), een concept dat tegenwoordig steeds vaker over de tong gaat. Maar wat is het precies? En wat kan je ermee binnen de eigen onderneming?

Er zijn immers heel wat opportuniteiten aan verbonden (bv. efficiëntere organisatie, kostenbesparend). Het kan aanleiding geven om ondernemingsmodellen te vernieuwen op basis van de beschikbare expertise en assets.

Internet of Things (IoT) werd als concept gelanceerd in de jaren ’90, maar de bal ging pas in de afgelopen jaren écht aan het rollen. Volgens inschattingen zullen in 2020 ongeveer 20 miljard devices allerhande aan het IoT verbonden zijn. In de context van de digitale transformatie van onze kennis- en informatiesamenleving is IoT moeilijk te negeren.

Wat en voor wie?

Voor wie

Deze opleiding is gericht op managers, zaakvoerders en innovatoren die hun organisatie willen klaarstomen voor de nieuwe digitale wereld. Deze sessie is specifiek gericht op de ondernemingen die actief zijn in de zorgsector.

Specifieke voorkennis is niet nodig, de capaciteit om out-of-the box te denken wel.

Waar en wanneer?

De opleiding Internet of Things - business opportuniteiten voor de zorgsector is momenteel uitsluitend beschikbaar op maat.
Bepaal zelf locatie (in een SYNTRA campus, op locatie of in-company)
→ Kies zelf tijdstip en tempo
→ Wijzig het programma op basis van je concrete doelstellingen

Onze trainingsadviseurs nemen graag contact met u op met vrijblijvend advies.

Vraag een offerte aan
Programma
  • Introductie in alle facetten van IoT
  • IoT inzetten binnen de eigen organisatie
  • Efficiëntie verhogen en kostenbesparing
  • Mogelijke nieuwe business modellen
  • IoT-ecosystemen
Aanvullende info

Over de docent:

Docent Peter Leemans bouwde meer dan 28 jaar ervaring op in de IT-sector en is oprichter van Thinfactory en AllThingsTalk. Beide innovatieve bedrijven zijn actief binnen de cloud- en IoT-industrie. Voorheen werkte hij als field engineer en freelance consultant voor diverse grote ondernemingen in de automatisatiesector.

Hij heeft uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van slimme producten en IoT-platformen. Zo was hij o.a. betrokken bij de lancering van de nieuwe LPWAN-netwerken in België en het ontwerp van de LoRaWAN Rapid Development Kit voor Proximus.