In de winter ligt het werk in de bouwsector soms stil door slecht weer. Laat u uw medewerkers een bijscholing volgen tussen 1 december 2017 en 31 maart 2018, dan krijgt u als werkgever tal van financiële voordelen. 

Aanbod aan winteropleidingen in de bouwsector

SYNTRA Bedrijfstrainingen organiseert praktijkgerichte opleidingen voor de bouwsector. Al onze cursussen worden gegeven door mensen uit het vak die met kennis van zaken hun expertise doorgeven. Als een opleidingsdag 8 uur duurt, komt deze in aanmerking voor het systeem van de winteropleidingen.

Veiligheid, preventie en EHBO

SYNTRA Bedrijfstrainingen biedt een ruim aanbod aan veiligheidsopleidingen voor bouwbedrijven, zoals:

Bekijk het volledige aanbod over veiligheid, preventie en EHBO

Veiligheidsdag in uw bedrijf

Een veiligheidsdag organiseren voor al uw medewerkers? Contacteer ons om een programma samen te stellen op maat van uw onderneming. Samen met u gaan we op zoek naar de optimale formule en zoeken we de geschikte docenten en de meest interessante workshops.

Contacteer ons via 03 760 08 26 of info [at] syntra-bedrijfstrainingen [dot] be voor een vrijblijvende offerte.

Nascholing vakbekwaamheid

Chauffers met rijbewijs C of D op zak moeten elke 5 jaar 35 uur nascholing vakbekwaamheid volgen (CODE 95). Via SYNTRA Bedrijfstrainingen kan u tegen een scherpe prijs deze verplichte nascholing volgen. Kiest u voor een totaalpakket van 5 opleidingen? Of wil u meerdere chauffeurs eenzelfde opleiding laten volgen? Dan werken wij met een interessant voordeeltarief.

Bekijk het overzicht van alle nascholingen.

Financiële voordelen van een winteropleiding

Is de winterperiode voor uw bedrijf een rustigere periode? Maak van de winterstop gebruik om uw medewerkers op te leiden zonder rendementsverlies.

  • U betaalt geen loon. De werknemer ontvangt via Constructiv een premie van 40€ bovenop zijn werkloosheidsvergoeding.
  • Constructiv komt tussen bij de opleidingskost: 5€ per uur per deelnemer voor een theoretische opleiding en 10€ voor een praktische opleiding.
  • Komt u in aanmerking voor de kmo-portefeuille? Dan krijgt u tot 40% korting op onze bedrijfstrainingen.

Meer info op de website van Constructiv.

Op maat van uw bedrijf

Wil u een opleiding op maat van uw bedrijf? Onze trainingsadviseur bekijkt de mogelijkheden en kan een opleiding uitwerken die beantwoordt aan uw behoeften. Contacteer ons op 03 760 08 26 of via info [at] syntra-bedrijfstrainingen [dot] be voor een vrijblijvende offerte.